Referenciák

Évente közel 50 különböző megrendelőnek dolgzunk, azonban vevőink forgalom szerinti rangsorában az első tízben évek óta ugyanazokat a cégeket jegyezzük. Ez számunkra a minőségi, pontos, ár-érték arányos munka igazi elismerését jelenti.

Ezen kiemelt partnerek közül a móri Hammerstein Bt.-nek különböző peremező, hajlító, szegecselő szerszámokat, illetve ezek alkatrészeit gyártjuk, valamint új gyártósorok felszerszámozását is végezzük.

A székesfehérvári Alcoa-Köfém Kft. több gyáregységéhez keretszerződéses, illetve egyedi megrendeléses formában dolgozunk. A pótalkatrészek gyártásán kívűl itt is készítünk illetve alakítunk át szerszámokat. Az autóipari üzletág számára pedig 4 féle olyan alkatrészt gyártunk, amely késztermékként kerül beszerelésre.

A móri ESAB Kft.-nek, akinek szinte a cég indulása óta partnerei vagyunk a fogyóelektróda – gyártáshoz szükséges húzógyűrűket, préshüvelyeket gyártjuk, emellett pedig az egyéb, termelésben résztvevő nagy kopásnak kitett alkatrészek folyamatos pótlását végezzük az egyszerű tengelyektől kezdve, a fogas-, és lánckerekeken, ékszíjtárcsákon, kuplungokon, perselyeken keresztül a csúszólapokig.

Pályázatok:   GOP   GVOP   Széchenyi terv   GOP 2

Telefonszám: 22/316-871, 22/581-044, 30/956-4700
E-mail: iroda@femforg.hu

Székesfehérvár,
Sóstó Ipari Park,
Holland fasor 13.
[térkép]

NIQISO-9001