Fémforg logo

Gyártás

Gépparkunkat a kezdetektől fogva úgy alakítottuk ki, hogy képessé tegyen bennünket a forgácsolás teljes technológiai sorának lefedésére. Sokáig csak az egyedi gyártás jelentette a fő profilunkat, mára alkalmasak vagyunk a kis- és a közepes szériás precíziós megmunkálásra is.

Gyártási palettánk és tevékenységünk felöleli a legegyszerűbb tengelyektől kezdve, a bonyolult hajlító, peremező szerszámokon és azok alkatrészein át, a komplex ellenőrző készülékek előállítását, gyártósorok felszerszámozását. Gépparkunkból adódóan nálunk a megmunkálási méret is igen széles tartományban mozog.

A cég felépítésének és a magas színvonalú szakembergárdának köszönhetően precízen, rugalmasan, rövid határidővel dolgozunk. A megrendelői igények maximális teljesítésére törekszünk, így nagy hangsúlyt fektetünk a vállalt határidők pontos betartására, valamint a megrendelő részéről a tervezés-gyártás során felmerülő változások gyors lereagálására.

Megrendelőink kérésének megfelelően a gyártás, átalakítás történhet bérmunka jelleggel vagy az alapanyag beszerzéstől a hőkezelésig/felületkezelésig bezárólag a teljes gyártási folyamat lebonyolításával. Ez utóbbi esetben mind az alapanyagról, mind pedig a hőkezelésről / felületkezelésről kérésre minőségi bizonylatot mellékelünk.

A zökkenőmentes anyagmozgatást a folyamat során mágnesasztalok, egy, a csarnok teljes területét bejáró 5 tonnás daru, valamint villás targonca segíti.