Fémforg logo

Cégtörténet

A FÉMFORG Fémmegmunkáló Kft.-t 1993. júniusában Barta Lajos és Barta Lajosné alapították fémforgácsolás, fémmegmunkálás tevékenységek végzése céljából. Ehhez a szakmai hátteret Barta Lajos 35 éves fémipari tapasztalata nyújtotta.

A cég az alapítástól kezdve dinamikusan fejlődött, a tulajdonosok tudatosan visszaforgatták a nyereséget a vállalkozásba, így kezdődhetett meg 1998-tól fokozatosan az NC és a CNC technológiák egyre szélesebb körű alkalmazása az új gépbeszerzések révén.

A következő mérföldkő a Fémforg Kft. életében 11 évnyi bodajki működés után az új üzemcsarnok és irodaépület felavatása volt 2004 év végén a székesfehérvári Sóstó Ipari Parkban. A zöldmezős beruházás keretében, az irodaépületet valamint az 5 tonnás futódaruval felszerelt üzemcsarnokot és raktárakat magában foglaló 1600m2-es új telephelyet hoztunk létre. 
Ezáltal a munkatársaknak a szakmai színvonalukhoz méltó munkakörülményeket tudtunk teremteni, megvalósulhatott a vevők igényes, a szolgáltatásokhoz igazított kiszolgálása, valamint a rendelkezésünkre álló alapterület lehetőséget adott a kapacitásbővítést és technológiai korszerűsítést célzó eszközberuházásoknak.

Vállakozásunk jelenleg 20 főt foglalkoztat, továbbra is 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, olyannyira, hogy azóta már az alapítók lánya, Barta Bernadett is tulajdonos-ügyvezető s az ügyvezetőség mindhárom tagja operatívan résztvesz a cég működésében.